Yeni Hastane Kavşağında Bir Kaza Daha: Tartışmalar Yeniden Alevlendi
Yeni Hastane Kavşağında Bir Kaza Daha: Tartışmalar Yeniden Alevlendi
Akçakoca’da yapımı tamamlanmak üzere olan ve kısa süre içerisinde hizmete girmesi beklenen yeni devlet hastanesinin bulunduğu kavşakta bugün bir kaza daha meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, kavşak yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan bir tırtılı fark eden sürücü ani manevra yapmak zorunda kaldı. Kontrolden çıkan araç kaza yaparken olayda şans eseri yaralanan olmadı. Kazanın maddi hasarla atlatıldığı öğrenildi.
Yaşanan olayın ardından gözler bir kez daha hastane kavşağına çevrildi. Henüz hastane hizmete girmemiş olmasına rağmen bölgede yaşanan kazalar, kavşağın trafik güvenliği açısından yeterli olup olmadığı yönündeki tartışmaları yeniden gündeme getirdi.

Vatandaşlar, hastanenin açılmasıyla birlikte bölgede araç ve ambulans trafiğinin ciddi şekilde artacağını belirterek, olası kazaların önüne geçilmesi için kavşakta gerekli düzenlemelerin şimdiden yapılması gerektiğini ifade ediyor.
Kazanın ardından kamuoyunda “Hastane açılmadan kavşakta düzenleme yapılmalı mı?” sorusu da yeniden tartışılmaya başlandı. Yetkililerin bu noktada nasıl bir adım atacağı ise merak konusu


