DOLAR 32,326
EURO 35,0992
ALTIN 2300,927
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce °C

2000 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

2000 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu








26.12.2021
A+
A-

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesaplarından kendisi hakkında ağır hakaret içerir paylaşımlarda bulunan 2 bin şüpheliyle ilgili avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Kendisine sosyal medya hesapları üzerinden ağır hakaret eden kişilerin troller olduğunu belirten Başkan Özcan, açılacak davanın ardından tazminat kazanırsa alacağı tazminat ile öğrencilere burs vereceğini belirtti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, avukatı aracılığıyla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına sosyal medya hesaplarından kendisi hakkında ağır hakaret içerir paylaşımlarda bulunan yaklaşık 2 bin kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Kendisine içerisinde ağır küfürlerin de bulunulduğunu belirten Başkan Özcan, “Ana avrat sövenlere, bilmem ne çocuğu diyenlere dava açıyoruz, beni normal bir şekilde eleştirenlere dava açmıyoruz. Bu davadan da tazminat alırsam eğer, öğrencilere burs vereceğim” ifadelerini kullandı.

 

“BUNLAR TROLLER, BOLU’DA YAŞAYANLAR DA DEĞİL”

Yaklaşık 2 bin kişi tespit edildiğini belirten Başkan Özcan“Avukata vekalet verdim. Küfüre varan, şerefe namusa dokunan hakaretlerle ilgili dava açmasını istedim. Eleştirilere falan değil. Biz o kadar çok eleştiri alıyoruz ki onlara dava açmadım. Ama senin anana avradına sövüyorsa, sana bilmem ne çocuğu diyor onlara dava açıyoruz. Üstelik bunlar troller. Rize’den çıkıyor,  Balıkesir’den çıkıyor. Bolu’da yaşayanlar da değil. Binde biri Bolu’dan çıkıyor. Yaklaşık 2 bin kadar kişi tespit edilmiş avukatın verdiği bilgiye göre tam sayısını bilmiyorum. Beni bu yüzden arayanlar oluyor. ‘Davanızdan vazgeçer misiniz?’ diye. ‘Senin anana avradına sövsem ben, sen vazgeçer misin’ diye cevap veriyorum” ifadelerini kullandı.

 

“ÖĞRENCİYE BURS OLARAK VERİRİM”

Tazminat kazanırsa kendi namına harcamayacağını belirten Başkan Özcan, “Süreç yeni başladı. Ben buradan tazminat alırsam onları gidip kendi namıma harcamayacağım. Ya bunları fonda toplayıp şeffaf bir şekilde öğrenciye burs olarak veririm. Yada bir hayır işinde kullanırım. Ne gelecek tam bilmiyorum duruma göre bakacağım. Ne kadar para gelir bilmiyorum. Ama ben tamamını şeffaf bir şekilde Bolu halkı ile paylaşacağım. Bu paraları Kayseri’deki gibi döner dağıtma bilmem ne gibi yapmayacağım. Dediğim gibi öğrenciler vermeyi düşünüyorum” dedi.

kaynak bolutakip.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Bolu Web Tasarım