DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce °C

Albayrak’ın sayfası Ağlama duvarına döndü

Albayrak’ın sayfası Ağlama duvarına döndü






06.06.2024
A+
A-

Akçakoca Sapak Mıntıkası’nda yaşayan birçok vatandaş, üç gündür süren su kesintileri ve toplanmayan çöplerden dolayı isyan noktasına geldi. Altı metrelik bir borunun üç gündür döşenememesi ve   su kesintisine neden olması, bölgede ciddi sıkıntılar yarattı.

Vatandaşlar, bu duruma karşı tepkilerini dile getirirken, sorunun çözülmesi için yetkilileri göreve çağırdı. Su kesintisi nedeniyle günlük ihtiyaçlarını karşılayamayan mahalle sakinleri, belediyenin duruma acil müdahale etmesini talep ediyor.

Bunun yanı sıra, site etrafında toplanan çöplerin toplanmaması ve buna bağlı olarak artan sivrisinekler, sağlık ve hijyen açısından büyük bir tehlike oluşturuyor. Vatandaşlar, oluşan sivrisinek olayının çözülmesi için mevcut belediye başkanı *Fikret Albayrak*’ı göreve davet etti.

Belediye yetkililerinin bu sorunlara hızlı bir şekilde çözüm bulması beklenirken, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi adına acil tedbirlerin alınması gerektiği ifade ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Bolu Web Tasarım