DOLAR 32,3816
EURO 34,7668
ALTIN 2412,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce °C

ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKTI

ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKTI








23.06.2022
A+
A-

Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencileri için Pusula Katamaran Gezi Teknesi ile deniz turu düzenledi.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’ın talimatı ile Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan öğrenciler, Pusula Katamaran Gezi teknesinde Karadeniz’de tur attı.  Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz tarafından ağırlanan öğrenciler, 35 kilometrelik sahil boyunca Akçakoca sınırlarındaki kalan koyları keşfetti.  Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz, düzenlenen gezide öğrencilerle sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, yaptığı açıklamada “ Sizler hayat yolunda vereceğiniz emek ve uğraşılarla hem ülkeniz hem kendinize katkıda bulunacak insanlarsanız. Biliyorsunuz ki Akçakoca 1950’li yıllardan bu yana Türkiye’nin ilk turizminin başladığı ilçemiz. Karadeniz’in incisi olarak geçiyor. Ama maalesef ara dönemlerde Akçakoca’nın bu turizminden bazı vaz geçmişlikleri oldu. Başkanlığa geldiğimiz dönemle birlikte Akçakoca’yı turizm de yine o eski muhteşem günlerine döndürüp sizin gibi muhteşem insanları ilçemizde muhteşem şekilde vakit geçirmesini sağlamak temel amacımız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Bolu Web Tasarım