DOLAR 35,6507
EURO 37,2107
ALTIN 3159,397
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce °C

Akçakoca’nın sadece 9 ayda geldiği hal akçakocalının canını acıtıyor

Akçakoca’nın sadece 9 ayda geldiği hal akçakocalının canını acıtıyor







14.12.2024
A+
A-

Akçakoca’da eski Belediye Başkanı Okan Yanmaz döneminde hayata geçirilen ve ilçenin en gözde projelerinden biri olan Kentpark Bahçesi, bugünlerde ne yazık ki bir çöp toplama alanına dönüştü. Yanmaz’ın belediye başkanlığı sırasında offroad yarışlarına ev sahipliği yapan, zaman zaman mesire alanı olarak kullanılan ve halkın keyifle vakit geçirdiği bu alan, şimdi bambaşka bir görüntüyle Akçakocalıları üzüyor.

CHP’li Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ın yönetimi devralmasının ardından Kentpark Bahçesi’nin akıbeti değişti. Çarşıya yalnızca 100 metre mesafede olan bu alan, halkın ve turistlerin uğrak yeri olmaktan çıkıp çöp toplama sahası haline geldi. Eskiden eğlencelere, festivallere ve spor etkinliklerine ev sahipliği yapan bu bölgenin bugünkü durumu, pek çok Akçakocalıyı derinden yaralıyor.

Yerel halk, yalnızca 11 ayda bu kadar büyük bir değişimin nasıl gerçekleştiğine anlam veremiyor. Akçakoca’nın geçmişteki güzel günlerini hatırlayan vatandaşlar, Kentpark Bahçesi’nin tekrar eski haline kavuşması için yetkililere çağrıda bulunuyor.

Bir zamanlar Akçakoca’nın simgesi haline gelen bu alanın, çöp toplama sahası olarak kullanılmaya devam edilip edilmeyeceği merak konusu. Halk, bu konuda bir çözüm beklerken, Kentpark Bahçesi’nin eski ihtişamına kavuşacağı günlerin özlemini yaşıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Bolu Web Tasarım