DOLAR 42,2457
EURO 49,0526
ALTIN 5725,194
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce °C

Albayrak’a Döngelli Şoku: Kendi Yolunu Bulamayan Başkan, Köye Yol Sözü Verdi!

Albayrak’a Döngelli Şoku: Kendi Yolunu Bulamayan Başkan, Köye Yol Sözü Verdi!







23.10.2025
A+
A-

Albayrak’a Döngelli Şoku: Kendi Yolunu Bulamayan Başkan, Köye Yol Sözü Verdi!

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, dün akşam Döngelli köyüne yaptığı ziyaretle köylülerin gündemini epey ısıttı. Albayrak, köy kahvesinde yaptığı konuşmada Döngelli’nin Akçakoca Belediyesi’ne katılması halinde yolların yapılacağını, hatta doğalgazın bile geleceğini vaat etti.

Ancak köylülerden gelen cevap, vaatlerden çok daha “gerçekçiydi.” Kahvede yankılanan kahkahalar eşliğinde bir vatandaş, “Başkan sen önce Akçakoca’nın yollarını bir yap da, sonra bizimkine bakarsın,” deyince ortam adeta kahkaha tufanına döndü.

Bir başka köylü ise “Biz il özel idareden hizmet alıyoruz, Akçakoca’nın halini görüyoruz, Allah muhafaza” diyerek belediyeye katılma fikrine kapıyı kapattı. Görünen o ki, köy halkı Albayrak’ın “hizmet aşkını” değil, “İller Bankası aşkını” fark etmiş durumda.

Toplantı sonunda, köylülerin “Belediyeye katılmak istemiyoruz” sözleriyle neye uğradığını şaşıran Albayrak’ın, hızla arabasına binip köyden ayrıldığı öğrenildi.

Kendi ilçesinin yollarında bile araçların “off-road” yaptığı bir dönemde, Döngelli’ye yol sözü vermek Albayrak’ın “hayal gücünü” bir kez daha ortaya koydu.

Akçakoca halkı soruyor: “Sayın Başkan, Akçakoca’nın yollarını mı yapamadınız, yoksa yollar mı sizi bulamadı?”

YORUMLAR

  1. Varsayalım İsmail dedi ki:

    Zorla mahalle yaparsa ne olacak bakalım.

Bolu Web Tasarım