AYAZLI MAHALLESİ’NİN 7 AYLIK SU ÇİLESİNE KALICI ÇÖZÜM!
ALEV ÜNAL: “KALICI ÇÖZÜMLER İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ”
Akçakoca’nın Ayazlı Mahallesi’nde yaklaşık 7 aydır devam eden ve sık sık su kesintilerine neden olan altyapı sorununa kalıcı çözüm için belediye ekipleri harekete geçti.
Köprü altında bulunan ve defalarca onarılmasına rağmen sürekli arızalanan su vanaları ile boruların tamamen yenilenmesi için Akçakoca Belediyesi kapsamlı bir çalışma başlattı.
İKİ GÜNDÜR YOĞUN MESAİ!
Belediye personeli, çok sayıda iş makinesi ve araçla yaklaşık iki gündür bölgede aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Geçici tamiratlar yerine vanaların ve boruların yenilenmesiyle mahallede yaşanan su kesintilerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.
Çalışmaların bugün akşamüstü saatlerinde tamamlanması planlanıyor.
BAŞKAN ÜNAL MAHALLE SAKİNLERİNDEN ÖZÜR DİLEDİ
Akçakoca Belediye Başkanı Alev Ünal, aylardır yaşanan su sıkıntısı nedeniyle Ayazlı Mahallesi sakinlerinden özür dileyerek, “Kalıcı çözümler için elimizi taşın altına koyuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yaklaşık 7 aydır aynı noktada tekrarlanan arızalar nedeniyle mağduriyet yaşayan mahalle sakinleri için başlatılan çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte su kesintilerine neden olan sorunun kalıcı olarak giderilmesi bekleniyor.


