CHP’de Yeni Dönem: Abanoz ve Beklenen Birlik Mesajı
CHP’de Yeni Dönem: Abanoz ve Beklenen Birlik Mesajı
Akçakoca siyasetinde yeni bir sayfa açılıyor. CHP Akçakoca İlçe Teşkilatı’nın başına yeniden seçilen eski ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, yaptığı açıklamalarla önümüzdeki süreçte birlik ve beraberlik mesajları verdi. Özellikle geçmişte, mevcut Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ile arasında zaman zaman yaşanan gerginliklerin artık geride bırakılması gerektiğini vurgulayan Abanoz, “Mevcut belediye başkanıyla Akçakoca için yapılacak her türlü çalışmaya hazırım” diyerek dikkat çekti.
Vatandaş Birlik Bekliyor
İlçe siyasetinde yaşanan bu gelişme, kamuoyunda da geniş yankı buldu. Vatandaşların ortak görüşü, geçmişteki küskünlüklerin ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak Akçakoca’nın geleceği için iki ismin yan yana gelmesi gerektiği yönünde. Halk, belediye ile parti teşkilatının aynı hedef doğrultusunda hareket etmesinin hizmetlerin hızlanmasına katkı sağlayacağına inanıyor.
Gözler Albayrak’ta
Abanoz’un bu açıklamasının ardından gözler Belediye Başkanı Fikret Albayrak’a çevrilmiş durumda. Kamuoyunda, Albayrak’ın geçmişte yaşanan tartışmaları kaşıyıp kaşımayacağı ya da Akçakoca için birlik ve beraberlik fotoğrafı verip vermeyeceği merak konusu oldu. Özellikle yaklaşan genel seçimler öncesinde, CHP teşkilatının güçlü bir şekilde hazırlanması için iki ismin de aynı masada buluşması gerektiği yorumları yapılıyor.
Yeni Süreç Merakla Bekleniyor
CHP’nin Akçakoca’da önümüzdeki dönemde izleyeceği yol haritası, Abanoz ve Albayrak’ın ilişkileriyle doğrudan bağlantılı olacak. İki başkanın el ele verip vermeyeceği, hem partililer hem de ilçe halkı tarafından dikkatle takip edilecek. #düzce #akçakoca


