Dünyanın En Tanınan Fast Foot Zincirini Akçakoca ya Kazandırdı
Uzun yıllardır Akçakoca’da fındık sektöründe AZPEL Fındık adıyla hizmet veren İsmail Cumhur, bir dünya markasını Akçakoca’ya getirerek şehirde büyük bir eksikliği gidermiş oldu.
35 yıldır Akçakoca’da ticaret yapan Cumhur, son olarak Akçakoca’ya kazandırdığı marka ile vatandaşların takdirini kazandı.
Akçakoca siyasetinin eski isimlerinden ve bir dönem Akçakoca Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürüten İsmail Cumhur, son olarak Akçakoca’ya kazandırdığı dünya markası ile adından söz ettirmiş oldu.
İşletme sahibi İsmail Cumhur yaptığı açıklamada ‘Akçakoca’da kazandığımı Akçakoca’da harcamaktan gurur duyuyorum’ ifadelerini kullandı.
35 YIL DİLE KOLAY
Akçakoca piyasasında uzun yıllardır fındık ticareti yapan İsmail Cumhur, son olarak Akçakoca Çınar caddesinde açtığı Burger King ile de tüm gözleri üzerine çevirdi.
Markanın Akçakoca’ya geleceği dedikodularının ardından uzun süre Akçakocalı vatandaşların yoğun talepleri ile karşı karşıya kalan Cumhur, işletmeyi Akçakoca’ya kazandırarak kısa sürede vatandaşların beklentilerini karşılaşmış oldu.
Akçakoca’ya gelecek dünya markalarının, Akçakoca’nın ilerlemesine, tanınırlığının artmasına ve tercih etmesini de beraberinde getireceğini ifade eden Cumhur, Akçakoca turizminin gelişmesi için de bazı çalışmalar yürüttüklerinin altını çizdi.