DOLAR 36,1123
EURO 37,7743
ALTIN 3386,689
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Düzce °C

Ak Partililere Nasıl Teşekkür Edeceğini Şaşırdı

Ak Partililere Nasıl Teşekkür Edeceğini Şaşırdı







07.10.2024
A+
A-

Fikret Albayrak: “Çalışanlarımın Yüzüne Bakacak Yüzüm Yok”

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, bugün gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısı’nda belediyenin içinde bulunduğu ekonomik krizle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Albayrak, çalışanların üç aydır maaş alamadığını vurgulayarak, belediyenin zor bir dönemden geçtiğini belirtti.

Konuşmasında, “İnanın bana, çalışanlarımın yüzüne bakacak yüzüm yok. Üç aydır maaş alamıyorlar, evlerine ekmek götüremiyorlar. Belediyenin mali krizi had safhada ve bu durum düzeltilmediği takdirde daha büyük sorunlar yaşayacağız,” dedi. Ayrıca, Akçakoca’da yaşanan çöp sorununun da kontrolden çıktığını ancak bu konuda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Başkan Albayrak’ın bu samimi açıklamaları, mecliste duygusal bir atmosfer yarattı. Özellikle AK Parti grubunda yer alan encümen üyelerinin konuşmadan etkilendiği gözlemlendi.

Toplantının ardından yapılan oylamada, AK Parti grubu sermaye artışı için evet oyu vererek, tasarının meclisten geçmesini sağladı. Bu oylama, belediyenin maddi sıkıntılarını hafifletmek adına atılan önemli bir adım oldu.

Başkan Albayrak, meclis onayının ardından en kısa zamanda belediye çalışanlarının üç aydır bekleyen maaşlarını ödeyeceğine dair söz verdi. Akçakoca halkı, sermaye artışının belediyeye ve çalışanlarına nefes aldırmasını umuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Bolu Web Tasarım