DOLAR 32,3732

16.12.2023
A+
A-
Akçakoca gündemini günlerdir meşgul eden yanlı anketler birçok dedikoduyu da beraberinde getirdi. Akçakoca halkı AK Parti aday adayları arasındaki birlikteliği konuşurken başlayan anketler bir anda bu birlikteliğe gölge düşürmüştü. AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen, anket operasyonu ile ilgili net konuştu!
Akçakoca AK Parti İlçe Başkanı Burhan İşleyen, son günlerde ortaya çıkan isimsiz ve kaynaksız anketler ile ilgili açıklama yaptı. AK Parti Akçakoca İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda bu anketlere itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.
İşte Burhan İşleyen’in açıklaması:
”Akçakoca’da Telefon Araması İle Yapılan Belediye Başkanlığı adayı anketleri ile Partimizin ve Teşkilatımızın hiç bir alakası yoktur. Bu tür anketlere siz değerli vatandaşlarımızın itibar etmemelerini rica ediyoruz.
Ak Parti olarak bu süreçte hiç bir şekilde telefon anketi yapılmamıştır. Kamuoyunun Dikkatine.”
Adalet Ve Kalkınma Partisi
Akçakoca İlçe Başkanı
Burhan İŞLEYEN
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Bolu Web Tasarım